شهید پژوهی
شهید پژوهی , بهترین و قدرتمندترین نمونههای موجود در محیط آموزشی, در واقعبهترین نمونه از گردآوری شهادت است که توسط مرکز دانلود تحقیقات پروندهآموزشی تهیه شدهاست.
اهمیت شهادت در تدریس فضاهای آموزشی مانند پژوهش در نظام آموزشی یکی ازموضوعاتی است که بسیاری از پژوهشگران آموزشی بر آن متمرکز شدهاند. تحقیق در کلاس, تحقیق در مدرسه, تحقیق درباره نحوه یادگیری و یادگیری, تحقیق در مورد مسایل طبقه طبقه, درس میتواند یکی از چالشهای نظام آموزشی باشد. بسیاری از اساتید, معلمان و معلمان معتقدند که تحقیقات آموزشی ممکن است قادر بهشناسایی و حل مسایل مربوط به سیستم آموزشی (در مدارس و موضوعات درسی)نباشند. در واقع پژوهشگران آموزشی نتوانسته اند مشکلات واقعی یادگیری ویادگیری را شناسایی و حل کنند و بسیاری از تحقیقات آموزشی درون قفسهها وکتابخانهها به دلیل نداشتن خاک مورد استفاده قرار نمیگیرند? شهید بهشتی بهعنوان یک محقق, به دنبال شناسایی و حل مسایل در داخل مدرسه و کلاس است کهعامل اصلی آن معلم است. ~~~ معلم او با مشکل آموزش, یادگیری و تدریس مواجه است و در این جستجوی نظاممند, خود - ارزیاب محقق متفکر است. معلمان ممکناست دانشآموز یا یک موضوع خاص را یاد بگیرند, مشکل آن, یا معلمان همتایانخود در تدریس مشکلی دارند. آنها فقط درباره یک مشکل فکر میکنند و خودشان ازنتایج (نتایج) کارهایشان استفاده خواهند کرد.
اگر معلم وقایع داخل کلاس را ثبت کند, او میخواهد خودش / خود / روش تدریسخود را ببیند و دوباره آن را بررسی کند. لازم به ذکر است که معلمان ژاپنی علاقمند بهیک معلم همکار (همکار) از کلاس خود برای دیدن جنبههای پنهان تدریس و یادگیری- چگونگی ارتباط با دانش آموزان - چگونگی بیان زبان گفتگو - چگونگی نگاه کردن بهاستاد (نظیر) در محیط واقعی کلاس دعوت میکنند. اگر در کلاس, ناظران فعالیوجود دارند که در تدریس دخالت ندارند. تنها در صورتی ثبت میشوند که دانشآموزدر نظر گرفته شود. هند, توجه به یادگیری دانشجویان.
مربیان برنامه آموزشی شهید بهشتی برای یادگیری از همکاران و مدیریت کلاس خودآمدهاند, مدیریت دوستان کلاس آنها به هم شبیه است. معلمان در همکاران خود, دوست و رفتار همسالان خود را تماشا میکنند, در حالی که گوش دادن فقط بهشنونده و شنونده فعال است) یک معلم کالج است, آنها پس از فارغالتحصیلی به هم مینشینند و به دانشجویان درباره نحوه آموزش, تعامل با دانشآموز, مشاورهمیدهند.
شهدا در درس خواندن و درس خواندن درس, تلاشی برای بهبود آموزش است.خواندن, نوشتن, صحبت کردن و … قدم گذاشتن به راه تقویت یادگیری و آموزش, بهروش خود بگویید که باید برود.
شاید تمرکز بر بحث (مطالعه استاد دانشجو) یا نویسندگان شهادت, جرقهای بود کهمن در تماشای و بازدید از مدارس ژاپنی داشتم.
مطالعه درس (شاهد) رویکردی نسبتاً جدید است که در زمینه طراحی آموزشی به مقدار زیادی دست یافتهاست; این روش در ژاپن توسعهیافته و مورد استفاده قرارگرفتهاست. در این رویکرد, گروهی از معلمان که به یک واحد آموزش میدهند, بهطور مشترک دروس خود را طراحی خواهند کرد. در این پژوهش سعی شده بهترینروش تدریس در این درس ارائه شود. سپس یک عضو گروه همان درس را درسمیخوانند و برای درس مورد مطالعه قرار میگیرند, و بقیه اعضای گروه (معلمان) او رامشاهده میکنند, و اعضای ناظر به دقت آموزش همکار خود را بررسی میکنند و اظهار نظر میکنند و آنها یادداشت میکنند. پس از اتمام دوره آموزش, همه معلمان با همآمدند و دادهها را از طریق مشاهده جمعآوری و به آنها آموزش دادند.
گام بعدی, با توجه به درسهای ارائهشده, برنامه درس و تعریف کمبودها در غنای آناست. همچنین درسی برای آموزش وجود دارد, اما این بار توسط یک همکار دیگر[معلم] از گروه. این کار تا زمانی ادامه خواهد یافت که همه اعضای گروه از موفقیتبرنامه درس و اجرای آن مطمئن باشند. برخی از موفقیتهای ژاپن در آزمونهایبینالمللی (تیمز) و یکی از دلایل عملکرد خوب دانشجویان ژاپنی در آزمونهایبینالمللی از همان برنامه درس استفاده میکنند.. Martypical Pajouhi، با اینکه موفقیتهای چشمگیری در دنیای سیستمهایآموزشی داشتهاست، اما با مشکلات و مشکلاتی همراه بوده و به طور خلاصهچالشهای پیش روی آن را مورد خطاب قرار میدهد.